Aina jaksetaan median ja auktoriteettien taholta muistuttaa, kuinka Suomi on hyvinvointivaltio, kuinka on lottovoitto syntyä Suomeen ja mitä vielä.
PASKAA, sanon Minä!
Mannet, pummit ja hipit töihin, kaivokseen louhimaan vaikkapa hiiltä! Vammaisista biomassaa, biomassasta voimalassa sähköä minun porealtaani veden lämmittämiseen!

Eihän tässä touhussa ole saatana enää mitään järkeä. Meidän hyvätuloisten rahoillahan tämä yhteiskunnan mätäpaiseiden hyysäys maksetaan. Onneksi en itse maksa veroja. Nämä yhteiskunnan elätit imevät kuin vampyyrit meidän oikeiden ihmisten elintasoa ahnaisiin pikku suihinsa. Työttömyysturva tulee lakkauttaa välittömästi. Ne luuserit, jotka eivät tee töitä kuolkoot vaikka nälkään tai ryhtyköön kerjuulle. Suomessa onkin nykyään aivan liian vähän kerjäläisiä. Kerjäläisiä tarvitaan, jotta me  menestyneet yksilöt voimme tuntea asiaankuuluvaa ylemmyyttä. Se on meidän oikeutemme.

Julkinen terveydenhuolto on pelkkä vitsi. Ensinnäkään se ei toimi ja toisekseen vaikka toimisikin, se olisi täysin turha. Ne joilla ei ole varaa maksaa terveydenhuollostaan yksityiselle, eivät ole minun silmissäni edes ihmisiä!