Totuuden käsitteen määritteleminen on vaivannut filosofien aivonystyröitä jo ammoisista ajoista lähtien.
Eräät tahot väittävät toki kovaan ääneen tietävänsä Totuuden, tosin jokainen vähänkin asioista perillä oleva ihminen tietenkin tajuaa näiden tahojen tietävän lähinnä kuinka teidän heikkolahjaisten kustannuksella on helppo tehdä rahaa.

Mutta minä poikapa se olen aika sälli ja täysin eri maata, vakuutan, ja tarjoankin siksi miellyttävän vaihtoehdon tuloksettomalle paradoksaaliselle pohdiskelulle ja epäluotettavien tahojen itsekkäälle oman edun tavoittelulle.
Se kuuluu näin:
Minun kirjoitukseni  =  Totuus
Tästä melko simppelistä kaavasta käy ilmi, että kirjoittamani teksti on yhtä kuin Totuus, joten teidän keskivertokansalaisten ei tarvitse enää vaivata niitä kahta toisistaan eksynyttä aivosoluanne, vaan voitte keskittyä vetämään viinaa ja paiskimaan töitä, tai mitä ikinä te rajoittuneemmat yksilöt sitten teettekin.

Yksinkertaisimmat teistä yksinkertaisista saattavat juuri tässä vaiheessa tekstiä pyöritellä hitaassa päässään jotain tämän kaltaista: "Kuinka tämä itse asiassa vaikuttaa juuri minun päivittäiseen tylsään ja tarkoituksettomaan elämääni?"
Yksinkertaisen ihmisen suusta tulleeseen yksinkertaiseen kysymykseen yksinkertainen vastaus:
Tästä lähtien kaikkien, jotka haluavat tietää Totuuden tarvitsee yksinkertaisesti suunnata näköelimensä kirjoittamaani tekstiä kohti ja lukea. Uskoakseni lukutaito on opetettu valtaosalle Suomen kansalaisista jo ala-asteella, joten suurempia ongelmia ei pitäisi syntyä.

Johtuen edellämainituista Totuuksista nimitän tämän päivän tällä itse siunaamallani sekunnilla Totuuden päiväksi. Kalenteri väittää että tänään on maanantai, joten tästä lähtien Totuuden päivä tulee korvaamaan maanantain.

Hyvää, rauhaisaa ja onnellista Totuuden päivää kaikille! :)